Sats

Søndagens schweiziske “Sats” fra panelet…

Landets med masser af sne og mange pister til at stå ski ned af, har sikkert glædet mange i vinterferien, hvis man er til den kølige slags ferier. Ud over at de er gode på ski i landet, så har de også en fodboldturnering og her er det fra den bedste række Super League.

FC Zürich – Luzern = 2 = Odds 5,00
Spillet hvor du får den højeste bonus at spille for…

FC Zürich rykkede op sidste sommer, efter en enkelt sæson i Challenge League. I den liga var de klasser over de øvrige og rykkede let og smertefrit tilbage i landets bedste række.

Men mandskabet ser ikke ud til at have samme styrke, efter de er vendt tilbage. De fleste havde forventet at de ville byde hold som Basel og Young Boys op til dans, men der har været for meget “slowfox” gennem sæsonen.

Hjemme på Letzigrund Stadion har de kun vundet 4 ud af 10 kampe og de 3 af nederlagene er kommet indenfor de sidste 5. Så formen er heller ikke helt på lads i det nye år og vi tror på endnu en kamp hvor de sætter point til.

*

Luzern ligger 5 point efter dagens hjemmehold, men til forskel har de en glimrende form i denne periode. De har heller ikke nogen problemer med at spille på fremmed græs, selv om de selvfølgelig ikke er lige stærke som Basel.

Men når det kommer til Letzigrund Stadion og kampe mod Zürich, så er det nærmest betydende med sikre 3 point. Siden 2013 har Luzern vundet de 7 opgør der er spillet her i streg – så de glæder sig sikkert til denne kamp og 3 point.

FC Zürich – Luzern = 2 = Odds 5,00
Spillet hvor du får den højeste bonus at spille for…

To Top