Sats

Søndagens “Satsede” italiener på BN…

Dagens sidste anbefaling på BN er hentet i den bedste italienske række Serie A, hvor det er bunden der tørner sammen i en kamp som ingen af de 2 mandskaber ønsker at tabe, men vi tror bare ikke på dagens gæster i dag.

Benevento – Spal = X = Odds 3,20
Spillet hvor du får kr. i Risikofrit spil…

Benevento har kun fået 1 point indtil nu i sæsonen, men de er begyndt at få mere ud af kampene og står slet ikke så meget på hælene, som i starten. I dag kommer der et mandskab på besøg, som vi mener vil give Benevento deres næste point.

Benevento har historisk et godt tag på gæsterne fra Spal og har vundet 3 ud af de 4 gange Spal har besøgt Ciro Vigorito i Benevento. Og vi mener ikke at gæsterne på udebane er stærke nok til, at hente alle 3 point her på Ciro Vigorito.

*

Spal har 10 point mere end hjemmeholdet fra Benevento, men kun 2 af disse er hentet på fremmed græs, i form af 2 gange remis. Og det er netop det udfald vi ser i denne kamp, da Benevento trods alt er til at tale med – også for Spal.

I Spal’s seneste 5 udekampe har de scoret i dem alle. Og det har været mod hold som Roma, Juventus, Atalanta mv. Så de kan en smule, dog uden at imponere på nogen måde – og vi tror helt klart på en jævnbyrdig kamp og en pointdeling.

Benevento – Spal = X = Odds 3,20
Spillet hvor du får kr. i Risikofrit spil…

To Top