Sats

Søndagens “Sats” fra panelet på BN…

På redaktionen mener vi ikke at kampen er et sats, men vi har dog hentet det valgte opgør i den danske Superliga og da den godt kan være utilregnelig – er det måske et slags “Sats”.

OB – Brøndby IF = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice på markedet…

OB har haft en meget jævnt ringe sæson indtil nu, hvor de med en score på kun 6-6 efter 7 runder, har placeret sig på en 8. plads med 9 point. De har indtil nu spillet 4 kampe hjemme, men her har de kun hentet 4 point, så man kan ikke ligefrem kalde Ewii Park i Odense for en fæstning.

OB virker også en smule nærige når det kommer til det offensive. Om det er modet der mangler eller man bare gerne vil sikre sig mindst det ene point er ikke til at sige – men det er ikke meget risiko de spiller med.

I dag møder de så et hold der gerne vil spille på hurtige omstillinger og det er vi ret overbevist om, vil gøre OB endnu mere defensive. Vi tror ingenlunde på en sejr til hjemme, og endnu en remis har vi også meget lidt tiltro til.

*

Brøndby IF har fået en nogenlunde godkendt start – men for dem på Vestegnen, så ligger de foran rivalerne fra FC København. 4, sejre, 1 remis og 2 nederlag i de første 7 kampe er OK og scoren på 14-8 er også på sin vis godkendt.

Men det har været på hjemmebanen de har hentet stort set alle point, hvor de på udebane kun har hentet 1 point i deres 3 udekampe indtil nu. Det var mod Randers de spillede 0-0.

Så det er nu man skal i gang og så mange landsholdsspillere, har Brøndby heller ikke i denne periode. Så der har været tid til at arbejde med holdet og mon ikke de kommer ud i den første spillerunde efter landsholdspausen med fulde sejl.

OB – Brøndby IF = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice på markedet…

To Top