Sats

Søndagens finurlige “Sats” fra panelet…

Dagens “Sats” er måske slet ikke så satset endda, for der er indtil flere indikationer på, at Odds’et er en kende for højt på hjemmeholdet, som vi mener er de bedste af de to hold. Kampen er hentet i den franske Ligue 1.

Angers – Lille (0-1) = 1 = Odds 3,60
Spillet hvor du får de bedste løbende X-tra tilbud som kunde…

Angers tilhører den bedre halvdel af den bedste franske række Ligue 1 og har da også lagt glimrende ud i denne sæson. 2 gange remis mod de to store hold fra hhv. Marseille og Bordeaux og en udesejr over Amiens på 2-0.

Så 5 point efter 3 kampe er OK. I dag møder de så Lille, som de har gode erfaringer med. De har faktisk aldrig tabt til dem, i deres 4 tidligere indbyrdes møder og i sidste sæson slog dem både hjemme og ude. Det er vi overbeviste om, at de gør igen – i hvert fald hjemme på Stade Jean-Bouin.

*

Lille troede de skulle flyve fra start med en fornem sejr på 3-0 over Nantes i den første runde. Men det var en enlig svale, for de to efterfølgende kampe er begge blevet tabt med hhv. 2 og 3 mål.

Så Lille ligner sig selv igen og når de er på udebane, så har vi i den grad svært ved at se dem som vindere af ret meget og slet ikke af dette opgør, hos et veloplagt hjemmehold.

Så er der skades situationen på holdet og den er nærmest til Guiness Book og Records. Hele 7 mand er allerede meldt ude af opgøret og et par stykker mere er tvivlsomme. Og der er indtil flere af de vigtige spillere iblandt. Et nederlag på mere end 1 mål er bestemt indenfor rækkevidde.

Angers – Lille (0-1) = 1 = Odds 3,60
Spillet hvor du får de bedste løbende X-tra tilbud som kunde…

To Top