Bonus

Søndagens Premier League “Special Bonus”…

Vi har fundet dette både seværdige og interessante opgør i den bedste engelske række. Her kommer rækkens nr. 2 på besøg på historiske St. James Park for, at hente alle 3 point og en medfølgende sejr.

Newcastle – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at spille for…

Newcastle har fået lidt bedre fat og får nu point i mange af deres kampe. Det er dog kun 1 enkelt hist og her, da de har svært ved at vinde deres opgør, men fedter en del remis’er hjem.

De er rækkens ringeste hjemmehold og dagens gæster fra Manchester Utd. har da heller ikke tabt på St. James Park, siden 2012. De har vundet 3 ud af de seneste 4 gange, hvor det ene endte remis.

Formen er ikke særlig god, men i bedring, men det hjælper nok lige lidt mod et så formstærkt mandskab, som dagens gæster har vist sig at være i den senere periode.

*

Manchester Utd. taber sjældent, men måtte alligevel lide den bet, at smide alle 3 point på Wembley mod Tottenham, men ellers havde de ikke tabt i ligaen siden startrunden.

Så formen er god og med tanke på det mandskab de skal stå overfor i dag, så er de bedre på samtlige pladser. Vi tror ikke på, at Newcastle kan fedte endnu en remis hjem mod et så stærkt mandskab, der udnytter alle blottelser. Sikker udesejr.

Newcastle – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at spille for…

To Top