Sats

Søndagens Premier League “Sats” på BN…

Det er et “Sats” det vedkender vi os her på redaktionen, men både sandsynlighed og det vi kan spille på 2 tegn, til et ganske fedt Odds, gør vi ikke kan holde os væk. Ingen tvivl om at hjemmeholdet er storfavorit – men dem tror vi bare ikke på i dag.

Arsenal – Watford = X2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får Din indsats 3X tilbage at spille for…

Arsenal fik en lidt uventet sejr i Europa League på udebane mod AC Milan. Vi tror ikke på, at det er et tegn på, at Arsenal nu er kommet i gang. Det er efter vores vurdering en enlig svale og et enormt fokus i netop den kamp.

Dette opgør er hjemme i Premier League og her ser deres chance for Europa i næste sæson som stort set udspillet. Så derfor er det vel en smule naturligt, hvis fokus ikke er lige så meget på den hjemlige turnering som internationalt.

*

Watford er faktisk inde i en god periode, men det er nu mest når de spiller hjemme foran egne fans, for på udebane er det sjældent de får point. Men netop Arsenal har de ofte et godt tag på. 2 af de seneste 3 gange har de vundet.

Vi ved godt at den måske kan virke lidt langt ude, men Watford er slet ikke så ringe endda og med lidt trætte ben og et mandskab der måske ikke er helt oppe og ringe i Premier League – så er der en mulighed for en overraskelse og det er den vi tror på.

Arsenal – Watford = X2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får Din indsats 3X tilbage at spille for…

To Top