Nyhed

Søndagens Premier League Frækkert…

Der vil blive noget stille på gaderne mange steder i verdenen, når kl. når 17:30 dansk tid. For her vil et af de største nationale opgør finde sted, mellem 2 af de helt store engelske giganter. Det er helt sikkert, at redaktionen heller ikke vil være på gaden på det tidspunkt – for så skal der ses bold.

Manchester Utd. – Liverpool = 1X = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Manchester Utd. har lagt fra fået en særlig god start på sæsonen og Solskjaer skal til at finde helt andre boller frem, hvis han skal forblive. Selvfølgelig er det en process når der kommer en ny træner, men der er også grænser for, hvad den må koste.

Der er 15 point op til dagens gæster på 1. pladsen, der har maksimum point. Turneringen er stadig forholdsvis ung, men alt for mange flere nederlag og pointtab, vil sende United for langt tilbage. Der har været lidt ro på i en uges med landskampe og det har sikkert givet lidt ti at arbejde med spillet.

Selvfølgelig har flere af dem være til landskampe, men ikke i samme mængde som gæsternes spillere. Defensiven er stadig blandt de bedste, det er bare målene der mangler. Vi tror på mindst det ene point i dag, selv om mange sikkert vil kalde os for rablende…!

*

Liverpool har virkelig vist format, men også små svaghedstegn. Men gode hold har som regel også heldet med sig, hvilket der var brug for i seneste kamp mod Leicester.

Igen i dag skal de møde et godt hold, selv om det på papiret ikke ser sådan ud. Små svaghedstegn har vist sig i både kampen mod Leicester og Salzburg. Måske en begyndende træthed eller for meget selvtillid.

De fleste har så også været til landsholds samling og et stille og roligt slid vil snart vise sig på flere af spillerne. Så er det op til Klopp at se hvem der er oppe og hvem der er nede. Det har han været dygtig til indtil videre – men vi tror at kampen ender med en remis i dag på Old Trafford – (1-1)

Manchester Utd. – Liverpool = 1X = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top