Nyhed

Søndagens Premier League Frækkert på BN…

Vi slutter søndagen af i England hvor der var premiere i den bedste række i går lørdag. De spiller jo heldigvis kampe fra fredag til mandag, så vi fandt et opgør som tiltaler os rigtigt meget. Det er første runde, så intet er sikkert, så det er mest en mavefornemmelse og spillestedet der er afgørende for dette valg.

Leicester – Wolverhampton = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med brug af PayPal…

Leicester havde en på mange måder tung sæson i fjord. Udover det sportslige resultat, mistede klubben også sin populærer ejer efter et helikopterstyrt. Det er en ny sæson nu og et nyt kapitel efter sønen har overtaget den daglige drift.

Hjemme foran egne fans har de historisk været stærke, hvis man ser bort fra i fjor. Vi fornemmer en trup der er på vej frem, hvilket de allerede viste i den afsluttende fase af sæsonen. Schmeichel og Co vinder sæsonens første kamp.

*

Wolverhampton er ikke et mandskab man skal tage fejl af og de har efterhånden fået en fast plads i den beste engelske række – som i de gode gamle dage. Vi synes dog ikke truppen har den samme styrke som i fjor, trods indkøb.

Det er første runde og her kan meget ske, så som nerver, held, formstyrke og skader kan få en større betydning end senere på sæsonen. Vi har dog en stor tiltro til hjemmeholdet i dag og i denne sæson.

Leicester – Wolverhampton = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med brug af PayPal…

To Top