Frække

Søndagens Premier League Frækkert på BN…

Endnu et opgør fra den engelske Premier League, som afslutter dagens anbefalinger fra BettingNews. Igen er der meget på spil, nemlig de placeringer der giver adgang til Europa i næste sæson. Det er faktisk ikke utænkeligt, at hjemmeholdet kan ende i Champions League, som vil være første gang i klubbens mangeårige historie.

West Ham – Everton = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den Højeste Bonus…

West Ham vandt seneste kamp på udebane over Burnley, selv om de kom bagud i starten af kampen. Men West Ham har vist langt større styrke end nogen sinde før og er en seriøs trussel for Chelsea på 4 pladsen, der har den sidste Champions League plads. West Ham har aldrig spillet med i Champions League, så det vil være meget stort for både klubben og spillerne, at snuppe 4. pladsen. Skulle en af de engelske klubber der er gået videre til finalerne ende med at vinde en af de store titler, så vil en 5. plads faktisk være nok i denne sæson vinder de begge turneringer, kommer 6 pladsen også i Champions League i næste sæson.

Det ville også betyde, at der vil der være ikke mindre end 6 engelske mandskaber i Champions League gruppespil i næste sæson. Det er aldrig sket før. Så West Ham skal holde fast og selv prøve på at afgøre deres skæbne. Det gør de ved at vinde dette opgør over dagens gæster, som er et af de mandskaber der kan komme bagfra. West Ham er det næstbedste hjemmehold i denne sæson og gæsterne virker ikke helt oppe og ringe mere. Vi tror på en hjemmesejr.

*

Everton er stille og roligt ved at smide den gode sæson væk og skal snart til at håbe på, at en eller begge Manchester klubber vinder en titel. Senest fik Everton et dumt nederlag på hjemmebane til Aston Villa. En kamp med alt for mange personlige fejl og det virker som om, at sliddet er ved at sætte sine spor efter en tæt sæson. Det er ikke skader der er problemet, for her er kun 2-3 spillere at finde der ikke kan spille.

Det har også stået på i en længere periode, hvor der kun har været 3 sejre i de seneste 10 kampe. Der har været nogle dumme remis’er og også for mange af dem. Derfor ligger Everton nu før denne runde son nr. 8, som er pladsen lige udenfor de sjove placeringer. Der er 2 point op til Liverpool og 4 point op Tottenham, der har spillet en kamp mere. Så det er ikke fordi muligheden ikke er til stede for Everton – vi tror bare at de er slidt ned og ikke har nok drive i denne fase af turneringen til, at slå et mandskab som West Ham.

West Ham – Everton = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den Højeste Bonus…

To Top