Nyhed

Søndagens Premier League brag med Bonus…

Så er det showtime, nu hvor 2 af de absolut mest traditionsrige og mest vindende klubber skal møde i den bedste engelske række. Kun få andre kampe på planeten kan måle sig med dette opgør. Eksempelvis når Real Madrid møder FC Barcelona. Det er naturligvis ogs et opgør vi selv skal se på redaktionen.

Liverpool – Manchester Utd = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Liverpool og Klopp virker nærmest urørlige i denne sæson og det ser nærmest ud som om det er uundgåeligt at de henter mesterskabet, efter 29 års venten. Det virker ikke særligt sandsynligt, at de vil sætte 14 point til, i forhold til Manchester City.

Hjemme på Anfield Road har der kun været en overskrift i Premier League i denne sæson. SEJRE. 11 kampe og 11 sejre, flankeret af en score på 29-9, er faktisk lidt skræmmende med tanke på, at det er Premier League. Selv om det er en kamp der også indeholder mange andre end de normale elementer – så er vi ikke i tvivl om, at Liverpool henter alle 3 point.

*

Manchester Utd leder stadig efter sig selv. Det er naturligvis et godt hold og de er da også videre i EL. Men stabiliteten skal man spejde langt efter i denne sæson. Vi er endda i tvivl om på redaktionen, om de får en EL plads igen i næste sæson! Men i dag er det Premier League og her har de manglet en del.

De er ude af EFL. De skal ud i omkamp i FA Cup’en mod Wolves og ligger nede på en 5. plads i tabellen. Selv om vi fornemmer en vis fremgang, så er den slet ikke og langt fra stor nok til, at de kan matche Liverpool i denne sæson. Der er selvfølgelig det aspekt, at kampen også indeholder historie, ære og meget andet.

Men spiller Liverpool en helt normal kamp, så vil United får en forfærdelig hård dag på kontoret. Ingen tvivl om, at en sejr ville give meget mentalt – men den har vi ganske svært ved at se hvor skulle komme fra.

Liverpool – Manchester Utd = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top