Nyhed

Søndagens Premier League Bonus valg på BN…

Dagens “Bonus” kategori er hentet i den bedste engelske række Premier League, hvor et ny opblomstret hjemmehold igen ha fået fundet formen og igen er begyndt at henrykke. Men dette til trods, tror vi ikke ta det giver fuldt succes i dag.

Arsenal – Everton = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får Dagens Højeste Odds…

Arsenal virker til at have fået vendt bøtten og er igen et hold der vinder fodboldkampe. For hele december var et mareridt for klubben hjemme, med 4 ud af 4 nederlag. Men nu hvor der er pil op af igen, er der kommet ro i klubben – efter lidt ballade på omklædningsrummet. Men Arsenal står overfor en prioritering.

De er stadig med i EL og så længe det står på, må denne turnering vægtes højt. I Premier League er der 6 point op til Tottenham, men også 5 placeringer – så det ser svært ud mht. at spille sig videre til Europa via PL til næste sæson. Efter midtugens strabadser på udebane mod i EL mod Olympiakos – er det også et lidt træt mandskab. De fik dog hentet en smal sejr på 1-0.

*

Everton er stadig ubesejrede efter Ancelotti overtog roret i Everton. 5 kampe har givet 3 sejre og 2 gange remis, så ingen tvivl om, at der er sket en radikal forbedring hos de blå i Liverpool. Everton er faktisk det næst stærkeste hold i denne periode, kun overgået af de røde fra samme by.

Selv om det er på udebane, har vi tiltro til Ancelotti og Co. Nogle vil måske mene at det er skudt forbi, men egentlig tror vi på en remis, når alt kommer til stykket. Vi mener så også, at den fornyede selvtillid er så motiverende, at et lidt EL-træt Arsenal hold, vil føle at de er landet i et hvepsebo. Jo, vi tror på mindst det ene point til Everton i dag, når de besøger London.

Arsenal – Everton = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får Dagens Højeste Odds…

To Top