Bonus

Søndagens Premier League Bonus på BN…

Gæsterne kan tage det roligt da de forlængst har sikret sig endnu en sæson i den bedste engelske række. Om det gør spillerne mindre motiverede er selvfølgelig en mulighed, men mod et desillusioneret hjemmehold tror vi på point.

Aston Villa – Crystal Palace = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Aston Villa skal stramme balderne hvis de ikke skal et smut ned i League One. Aston Villa danser omkring stregen og har 2 mandskaber som er i samme position. Problemet er, at der kun er et af de hold der overlever og 2 af dem vil rykke ud. 

Aston Villa ligger her 4 runder før sidste slutfløjt lige under stregen, så der er bestemt ikke plads til point tab. Aston Villa kan glæde sig over, at de 2 andre hold også er i en rimelg dårlig form – men de skal stadig selv have point. Vi tror muligheden er til stede – men det bliver højest til 1 point.

*

Crystal Palace har tabt de seneste kampe, men man skal også tage med i betragtningen, at der er tale om hold dom Liverpool, Leicester og Chelsea – så det er vel i orden på en eller anden måde. I sær med tanke på, at 2 af disse opgør blev spillet på fremmed græs.

Men det er faktisk Palace evner til at hente point ude, der har givet dem den gode placering. 20 af deres 42 point er hentet ude, så det er tæt på halvdelen. Vi ser ikke en formnedgang hos dagens gæster, som har haft et skrapt program på det seneste. Vi fornemmer helt klart det ene point i dag.

Aston Villa – Crystal Palace = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top