Bonus

Søndagens Premier L. Bonus på BN…

Vi fortsætter i England, men rykker op på det bedste niveau Premier League. Her tager årets skuffelse indtil videre hjemme imod et mandskab vi på forhånd havde spået ville få det svært. Hvis hjemmeholdet svigter i dag – så er vi ret sikre på, at holdet får en ny manager.

Arsenal – Burnley = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Arsenal har slet ikke vist nogen form for styrke i denne sæson. Efter sejren i Community Shield over Liverpool, efter omkamp og straffe – havde vi noget større forventninger til londonholdet. Men dem har de på ingen måde indfriet. Med en placering som nr. 15, 3 pladser fra stregen – ha Arsenal fået den værst tænkelige start i mands minde.

De har spillet ca. lige ringe ude som hjemme, og ingen tvivl om, at deltagelsen i Europa League har kostet i den hjemlige liga. Men her endte det med succes og en gruppesejr, så Arsenal igen kan fokusere på Premier League. Det starter i dag med en sikker hjemmesejr på Emirates Stadium. 

*

Burnley havde måske selv forventet en bedre placering end lige under stregen, men hverken mandskab eller spillekoncept er godt nok i denne periode. Kun 6 point efter 10 runder er ikke i nærheden af at være tilstrækkeligt og det ser ud til at 3-4 hold er begyndt at skille sig ud i bunde og isolere sig selv.

Burnley har fedtet sig til 2 point på udebane efter 5 kampe. Men de 3 kampe de har tabt på udebane, har det med 3-12 i score. De 2 gange remis endte med 0-0. Så når Burnley på udebane møder et hold der rammer målet, så har de det godt nok svært. Vi har ingen tiltro til Burnley i dag – ud over at de stiller op til start.

Arsenal – Burnley = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top