Nyhed

Søndagens portugisiske “Frækkert” på BN…

Søndagens sidste anbefaling fra redaktionen på BettingNews er hentet i Portgal, som vi i den senere tid har haft rigtig godt styr på og hentet en del godt guld. et agter vi selvfølgelig også at gøre i dag, fra den bedste række i landet, Primeira Liga.

Rio Ave – Belenenses = X2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Odds…

Rio Ave er faldet støt og roligt i form over de seneste 4 runder, hvor de også har lukket 11 mål ind i eget mål. Det er godt nok for det meste på udebane det går galt, men formen indikerer også, at den ikke er hvor den skal være.

Hjemme har de kun tabt et opgør, spillet 1 remis og vundet 4 – men også her har de seneste 2 kampe været med pil ned af og det er de kampe man har sat point til i. Det bliver et tæt opgør, hvor begge hold scorer, men vi tror ikke på en hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Belenenses er Primeira Liga’s eneste hold der stadig er ubesejret på udebane og det vurderer vi på BettingNews redaktion, at de også er efter dagens opgør. I det hele taget har de kun tabt 2 kampe efter de første 12 runder.

Men de ligger kun nr. 7 og det skyldes at de spiller ud fra en meget konservativ defensiv, der ikke lader så meget til modstanderne, men heller ikke lader Belenenses score særligt mange mål selv. Kun 11 stk. i 12 kampe. Endnu engang tror vi ikke på at de taber og det lugter langt væk af en remis.

Rio Ave – Belenenses = X2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Odds…

To Top