Nyhed

Søndagens portugisiske Frækkert på BN…

Også dagens sidste anbefaling er hentet i varmen og Portugals bedste række La Primeira. Her er årets overraskelse stadig på farten i den rigtige halvdel, selv om farten måske har aftaget en smule. 

Famalicao – Setubal = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds og Bonus på dette udfald…

Famalicao ligger dog stadig nr. 4 og kan sagtens drømme om at spille med i El i næste sæson. Det kræver selvfølgelig at momentum holdes og her har de været lidt udfordret på det sidste. Men det er dog mest på udebane.

Hjemme har de stadig kun tabt 1 opgør foran egne fans og det er også hjemmekampene der skal holde dem inde i varmen i ligaen. 6 kampe har givet 4 sejre og en remis, ud over nederlaget – så Famalicao er et stærkt hjemmehold. Det beviser de igen i dag ved, at tage alle 3 point.

*

Setubal ligger 5 point efter dagens hjemmehold, men har en rimelig form i denne periode. Det er især hjemme de gør det godt og her er de stadig blandt få hold der er ubesejrede. 

På udebane har de deres problemer og det er da også derfor de halter efter dagens hjemmehold i tabellen. For det er netopudekampene de har til forskel. Setubal har kun vundet 1 opgør på udebane indtil videre.

2 kampe er endt remis og de 3 sidste er tabt. Når man tager scoren med på 4-9 er det tydeligt at se, at der skal ændringer til for, at skabe fremgang på udebane. Den fremgang har de ikke fået til i dag og vi tror faktisk at Setubal taber med et par mål eller mere.

Famalicao – Setubal = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds og Bonus på dette udfald…

To Top