Nyhed

Søndagens portugisiske “Frækkert” fra redaktionen…

Som i gå lørdag har vi hentet den “Frække” i den portugisiske bedste liga La Primeira, hvor 2 af de mindre kendte hold tørner sammen og hvor vi har en oplagt favorit til at vinde – selvom det kan virke som en overraskelse.

Chaves – Guimaraes = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets højeste odds dagligt…

Chaves havde en rigtig god sæson i sidste, efter deres oprykning – men som de fleste hold er det den anden sæson der er rigtig svær og det har også vist sig at være tilfældet for Chaves.

Kun 1 sejr hjemme på Municipal de Chaves er det blevet til indtil nu i sæsonen og når man ikke vinder mere hjemme, så er det svært. På udebane har de spillet 6 kampe, med 1 sejr og 5 nederlag til følge.

Så at deres placering er sidst er ikke så mærkeligt, efter hidtidige præstationer. Vi kan da heller ikke se hvad der skulle have forandret sig siden sidste kamp – eller de 3 forudgående – som alle er blevet tabt. 

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Guimaraes er rækkens 4. bedste udehold , men har det svært foran egne fans, hvor de i denne sæson ikke har været lige så skarpe som forventet. Men når det også kommer på plads, skal de nok placere sig i nærheden af de sjove pladser.

Formen indikerer at de er godt kørende. Ingen nederlag i deres seneste 5 hjemmekampe og fair nok at tabe til Benfica på udebane, som de har gjort. I dag får de mindst det ene point, men vi vover at tro på alle 3 og smider lidt lapper efter det udfald.

Chaves – Guimaraes = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets højeste odds dagligt…

To Top