Nyhed

Søndagens Påske Special Bonus fra Tyskland…

På denne høj hellige søndag har vi fundet et opgør mellem 2 mandskaber der absolut begge er i en elendig form – men kun det ene hold har stadig noget at have æren i, da gæsterne allerede er røget ud af rækken.

Hertha – Hannover= 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får det højeste Odds på det valgte udfald…

Hertha kan i teorien ryge ud af Bundesligaen, men i praksis vil det ikke sker, selv om de så taber resten af deres kampe. Selv om det er mere end 6 kampe siden, at Hertha kan finde sin seneste sejr – så er der en grund.

De har mødt de stærke hold og hold der har været formstærke. Kun Leipzig rullede dem rundt på græsset med en sejr på 0-5 ellers har et være yderst jævne kampe og små nederlag. Vi tror det vender i dag..

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Hannover er røget ned og kan også kun i teorien redde sig – men så store mirakler sker ikke i tysk fodbold. Scoreren på 25-66 taler da også sit ydelig sprog. Hannover har simpelthen ikke haft niveau.

Hertha har stadig den første udesejr til gode i denne sæson, men har dog hentet 4 point via 4 gange remis. Men når scoreren hedder 14-40 på udebane, så er det tydeligt at de næsten flytter sig når modstanderne nærmer sig mål. Det vil ske igen i dag.

Hertha – Hannover= 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får det højeste Odds på det valgte udfald…

To Top