Sikre

Søndagens Påske “Sikre” anbefaling…

Vi starter op denne Påske søndag på den anden side af Sundet, hvor de også er kommet godt i gang med deres kampe og hvor der er et kendt mønster vi kan bruge som udgangspunkt – det er Superettan der lægger for.

Landskrona – Falkenbergs = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sport…

Landskrona ligger ikke langt fra fra den danske hovedstad og kan med en kort sejltur besøges, hvilket den også bliver. Deres fodboldhold har ikke rigtigt lykkedes med andet end det næstbedste niveau, men her gør det det hæderligt.

Hjemme på Landskrona Idrottsplats plejer de som regel altid at starte sæsonen godt, for så senere at falde stille og roligt sammen og slutte lige udenfor hvor det er sjovt. Vi tror på en gentagelse i denne sæson og minimum det ene point.

*

Falkenbergs har ikke haft meget succes i optakten til denne sæson og det har hverken været hjemme eller ude. De slog dog Landskrona i en træningskamp for næsten 2 mdr. siden – men det lader vi os ikke anfægte af.

Træningskampe er noget helt andet og med det tidsrum der er gået siden, er det 2 helt andre mandskaber der stiller op til dagens kamp på Landskrona Idrottsplats. Vi giver dig Falkenberg så meget tiltro, at de med lidt held kan snuppe det ene point.

Landskrona – Falkenbergs = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sport…

To Top