Frække

Søndagens Påske Frækkert fra Tyskland…

Også den tyske Bundesliga er i gang igen efter landskams pausen. Her er der ikke så mange overraskelser i forhold til de enkelte holds nuværende placeringer, men dagens hjemmehold har dog vist rigtig gode takter indtil videre. Hvis der er nogen overraskelser i Bundesligaen, så syntes vi det er dagens hjemmehold.

Union Berlin – Hertha Berlin = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Union Berlin ligger på en 7. plads, som er lige efter den sidste europæiske placering. Kun 2 point efter Leverkusen, som er det hold der sidder på den placering før denne runde. Også i Tyskland er der 8 runder tilbage af sæsonen og Union Berlins er slet ikke så ringe i denne periode. De mangler dog noget stabilitet, ellers havde de ligget en del bedre.

På hjemmebanen An der Alten Försterei har de næsten været lige så stærke som topholdene. Kun 1 gang har de tabt hjemme på An der Alten Försterei i denne sæson og det var helt tilbage i september 2020. Så hjemmebanen er ikke et sted hvor de forære deres point væk. Vi mener at deres hjemmebane styrke vil være den der løfter dem til sejr, mod et mandskab der er svagt på udebane.

*

Hertha Berlin ligger og roder som nr. 14 og det er med kun 2 point ned til holdet lige under stregen. Det er hjemme de henter de fleste af deres point, selv om det ikke er mange. På udebane er formen stille og roligt faldet helt sammen og her er det sjældent at de tager noget med hjem. Deres seneste udesejr ligger tilbage i november sidste år. Siden er det blevet til 4 gange remis og 5 nederlag. Så der er ikke mange der frygter at få Hertha Berlin på besøg.

Selv om det er et lokalopgør, så har møderne mellem disse 2 mandskaber for det meste givet en hjemmesejr. Det har kun være få gange at det er endt med en udesejr. Når man så ager med i betragtningen, at hjemmeholdet er gode hjemme og gæsterne er lige det modsatte på udebane – så virker det som en oplagt hjemmesejr til ganske gode odds.

Union Berlin – Hertha Berlin = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top