Nyhed

Søndagens Nytårs “Special Bonus” fra Portugal…

I den næstbedste portugisiske række Segunda Liga, har man også fundet plads til en sidste nytårs runde, inden der afholdes en kort ferie på disse kanter.

Farense – Oliveirense = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller online…

Farense er med i den sjove halvdel af rækken, men en oprykning efter endt sæson skal man nu ikke regne med. Dertil er de faldet for langt bagud, med 11 point op til nr. 1 og 2. Men der skal findes langt mere stabilitet og en længere god periode.

Som alle andre hold er Farense klart bedst hjemme uden at det er prangende. Og det er her de skal lægge kimen til succes. De tabte dog den seneste hjemmekamp, men det var også til Benfica’s stærke talentmandskab, men de taber sjældent foran egne fans.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Oliveirense vinder til gengæld sjældent på udebane og det er da heller lykkedes endnu i denne sæson, hvor det er blevet til 3 gange remis og 3 nederlag. Så kun 3 point på udebane i denne sæson.

Når man så heller ikke har noget at byde ind med hjemme, så er det naturligt at man ligger placeret som nr. 16, som er den bedste plads under stregen.

Der til kan man så tillægge rækkens ringeste form, med kun 1 point i de seneste 5 kampe i turneringen og der er ingen indikationer på, at der er noget der skulle have ændret på den vigende form..

Farense – Oliveirense = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller online…

To Top