Sikre

Søndagens norske Sikre valg på BN…

Nu varer det ikke længe før der er flere ligaer i gang og det betyder et langt større udvalg i weekenderne, end det man kan opleve i denne periode. Men det valgte opgør har helt uforståeligt et alt for højt odds efter redaktionens mening – men det tager vi gerne med.

Rosenborg – Stabæk = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Rosenborg har ikke haft den bedste start på sæsonen, men det er set før at de lige skal have motoren igang. De ligger derfor kun nr. 4 efter de første 15 runder og har 14 point op til Bodø/Glimt. Det er lidt af en sjat, men de har gjort det før.

Og det virker da også som om, at motoren er kommet op i omdrejninger. 4 sejre og 1 nederlag i de seneste 5 kampe, gør dem til rækken mest formstærke mandskab i denne periode. De seneste 5 hjemmekampe har givet en score på 16-4 og 15 point. Så hjemme på Lerkendal Stadion er de ikke sådan at bide skeer med. De vinder med mindst et par mål.

*

Stabæk sejler til gengæld i denne periode, efter en ellers solid start på sæsonen. Men de seneste 5 kampe har kun givet 2 point og en score på 6-11. Der er helt klart noget der ikke fungerer og det er ikke grundet skader. De er måske ikke det ringeste hold på udebane, men et jævnt midterhold.

I dag skal på besøge Lerkendal Stadion og det er altid et svær opgave, uanset hvilket mandskab der kommer på besøg her. 1 point vil føles som en sejr, men ikke engang det tror vi overhovedet Stabæk kommer i nærheden af. Det bliver et sten sikkert enderlag.

Rosenborg – Stabæk = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top