Frække

Søndagens norske Frækkert på BN…

I den norske Eliteserie går det lystigt derud af og her er de nået til 6, for de mandskaber der har spillet alle deres kampe indtil videre. Dagens gæster er et par opgør bagude, så deres kampform er ikke helt det samme sted som hjemmeholdets. Det kan meget vel være afgørende for udfaldet af dette opgør.

Tromsø – Sarpsborg = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Tromsø er kommet jævnt kedeligt fra start og har ikke rigtigt vist den styrke vi på redaktionen mener de besidder. Det er defensiven som har været ubalanceret her i starten og der er lukket en smule for mange mål ind. Tromsø kender dog godt selv vejen til målet også, så det ser ikke helt skidt ud – det er bare blevet en tung start for mandskabet fra den nordlige del af Norge.

Torsdagens opgør på udebane mod Strömgodset endte med resultatet 1-1 til Tromsø i et tæt opgør. Tromsø er så småt ved at finde formen og balancen og har en støt og stigende formkurve. Når Tromsø spiller hjemme er de normalt rimelig stærke, selv om det ikke har set sådan ud indtil nu. Vi tror på en hjemmesejr til ganske fine odds.

*

Sarpsborg er i den grad også kommet kedeligt fra start og har måske haft en lidt for defensiv indstilling i kampene. Sarpsborg får lukket godt af, men det bevirker også, at de ikke særligt tit kommer op i modstanderenes felt og det er vel herfra at deres mål skal komme fra. Måske er det fordi Sarpsborg ikke har spillet mere end 3 kampe før dette opgør, at de stadig føler sig frem og skal finde deres form og balance. Men det tror vi ikke er tilfældet.

De første par kampe var mod mandskaber som havde spillet lige så få kampe, så modstanden var til at føle på. Sarpsborgs seneste kamp i torsdag var på hjemmebane mod Kristiansund og her endte kampen med et nederlag på 0-1. Igen spillede Sarpsborg meget defensivt, hvilket bevirkede at de sjældent var at finde i modstanderenes felt. Det kommer til at være samme type kamp, men i dag møder de et hold der kan score mål og når defensiven heller ikke er oppe og ringe, ser det svært ud for dagens gæster.

Tromsø – Sarpsborg = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top