Frække

Søndagens norske Frækkert på BettingNews…

Hvis man skal bruge ordet krise om et fodboldmandskab, så er dagens hjemmehold absolut en værdig kandidat. For det er ikke bare helt ad helvede til – det virker faktisk som de hverken kan eller vil vinde kampe.

Mjöndalen – Haugesund = 2 = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus på markedet…

Mjöndalen vil sikkert gerne vinde kampe og ikke mindst bare få point i nogle af dem. Men sådan går det ikke her i 2020. De har tabt 8 ud af 12 kampe, hvilket klart ikke er tilfredsstillende – men så kan man da håbe på en form der er på vej op.

Men heller ikke det er tilfældet. 7 nederlag på stribe i de sidste 7 runder – så man kan vist roligt sige at krisen er indtruffet. Når man stort set lukker 2 mål ind i hver kamp og selv har rigtigt svært ved at score – så er udfaldet stort set altid nederlag.

Mjöndalen har Eliteseriens absolut ringeste form og det er ikke ændret til i dag. Selv om de spiller hjemme kan vi stadig ikke se at det skulle gøre den store forskel. Kun den ene af sæsonens 2 sejre er kommet og scoreren er 4-8. Så et nederlag på 0-1 eller 0-2 virker mest sandsynligt i redaktionens optik.

*

Haugesund er ikke blandt topholdene i den norske Eliteserie, men ligger i midten af tabellen på en 10 plads. Men der er kun 3 point op til 5. pladsen, så der skal ikke så meget til for at avancere mange placeringer lige pt.

Haugesund er på ingen måde et super udehold og har da også kun vundet en enkelt gang på fremmed græs indtil videre. Men de har kun tabt 2 af de 5 udekampe der har været indtil videre, så helt håbløse er de heller ikke.

Vi ved godt at den måske er lige på kanten, men med tanke på hjemmeholdet der nærmest spiller som om de kun er 9 på banen, virker det ret sandsynligt at Haugesund kan hente alle 3 point i dag.

Mjöndalen – Haugesund = 2 = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus på markedet…

To Top