Bonus

Søndagens norske Bonus spil på BN…

Vi har på redaktionen en stærk forventning om, at det norske mesterskab afgøres i dag. Der er 2 scenarioer for dette udfald, men vinder dagens gæster kampen – så er de norske mester anno 2020.

Strömgodset – Bodø/Glimt = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Strömgodset har en del at kæmpe for, for de ligger kun lige som det sidste hold over stregen. 24 point er hvad der er kommet ind på kontoen og holdet under stregen har 22 point. Så de skal til at stramme sig an, hvis de ikke skal ryge ned. Men formen er bare ikke på Strömgodsets side i denne periode.

Vi skal hele 11 kampe tilbage for at finde den seneste sejr i august. Lige siden har Strömgodset tabt 4 kampe og spillet 6 kampe remis. Vi tror ikke på at de får noget med i omklædningsrummet efter denne kamp, men de skal nok overleve i det lange løb.

*

Bodø/Glimt bliver næsten helt sikkert norske mestre i dag. De har 18 point ned til Molde og der er 6 runder tilbage. Bare 1 point i dag og så kan Bodø/Glimt hæve pokalen og nyde triumfen. Bodø/Glimt har være i en klasse for sig selv i denne sæson. Kun 1 nederlag i 24 kampe  og 21 sejre er overbevisende.

De tabte ude til Molde, men ingen andre mandskaber har formået at hente en sejr med Bodø/Glimt som det gæstende mandskab. Det sker heller ikke i dette opgør. Der er selvfølgelig en fare for, at den kan ende remis – men hvorfor skulle Bodø/Glimt stoppe op eller sætte farten ned. De vinder helt sikkert og bliver norske mestre.

Strömgodset – Bodø/Glimt = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top