Nyhed

Søndagens norske “Bombe” af en foræring…

Man er ikke nået så langt i de nordiske turnering, som i Norge og derfor er der masser af plads til overraskelser og Odds, hvor Bookmakerne virker som om, de har taget stoffer – dette er sådan et opgør!

Kristiansund – Bodö/Glimt = 1 = Odds 2,35
Spillet hos den Nye bookie med deres fede Start Bonus…

Kristiansund er et stabilt midterhold fra Norge og de er helt klart bedste hjemme foran egne fans. I sidat sæson tabte de kun 2 kampe i alt hjemme på Kristiansund Stadion, så her føler de sig tilpas.

De kan ikke være med mod de bedste norske hold, men dagens gæster er langt fra at være på niveau som dem. Selv om det er et oprykkerhold, bør Kristiansund være langt mere rutinerede og et bedre hold generelt.

*

Bodö/Glimt er oprykkere fra den næstbedste række OBOS-ligaen og det har været en lidt hård nyser for dem. Kun 1 sejr i første runde hjemme mod Lilleström, de resterende er alle tabt. Så de mangler stadig en del for at være med på dette niveau.

Selv om mange oprykkerhold har gejst og optur i starten, så er den allerede feset ud af ballonen for Bodö/Glimt og hverdagen har ramt dem brutalt. Vi er ikke i tvivl om, t de ryger til til OBOS-ligaen.

Kristiansund – Bodö/Glimt = 1 = Odds 2,35
Spillet hos den Nye bookie med deres fede Start Bonus…

To Top