Sikre

Søndagens nordiske Sikre fra Eliteserien…

I dag er der ingen internationale kampe – for de skal jo også have nogle dages hvilepause, før det igen går løs med et vigtigt opgør. Men så er der fuld gang i de nordiske turneringer – når vi ser bort fra den danske Superliga.

Kristiansund – Start = 1 = odds 1,50
Spillet hvor DU får den største BONUS at spille for…

Kristiansund har bygget deres form stille og roligt op og ligger med på en 5. plads, som er en placering bedre end Rosenborg. Selv om formen ikke har været prangende, så er det tydeligt at holdet spiller bedre og bedre, kamp for kamp. Det er da også bevist med sejre i de 2 seneste opgør.

Begge sejre kom mod hold der er bedre placeret end dagens gæster og Kristiansunds scorede 5 mål i de 2 opgør. Det er svært at se at de skulle starte en nedtur i dag – især med tanke på gæsternes styrke og niveau. Vi ser en sejr til hjemmeholdet og det ville ikke overraske hvis det bliver med mere end 1 mål.

*

Start har hentet 1 sejr i 13 kampe, så de tørster noget efter den næste succes oplevelse. De har dog formået at spille 6 kampe remis, men de 4 af dem har været hjemme på eget græstæppe. Så det er ikke et hold der strutter af selvtillid og gode oplevelser.

De 6 udekampe Start har spillet er 2 endt remis og de øvrige tabt – så det er ikke her vi forventer den næste sejr til Start vil komme. Især ikke med tanke på hjemmeholdets formkurve og rigtig gode hjemmebane. Vi er ret sikre på, at Start taber med mere end 1 mål.

Kristiansund – Start = 1 = odds 1,50
Spillet hvor DU får den største BONUS at spille for…

To Top