Sats

Søndagens nordiske “Sats” på redaktionen…

Dagens sidste spil på BettingNews redaktion er hentet i den bedste norske liga Eliteserien, som går på vinterferie efter denne runde og hvor de fleste placeringer forlængst er fundet – men ikke dem alle og det betyder motivation.

Haugesund – Strömgodset = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får de fedeste kundetilbud løbende…

Haugesund var indtil for 5 runder siden, et utroligt motiveret hold, da de lå med de europæiske placeringer indenfor rækkevidde. Men efter de seneste 5 kampe er afviklet og man kun har opnået 3 point efter en sejr, så virker det til at motivationen er forsvundet.

Haugesund er faktisk blandt Eliteseriens mest formsvage hold og selv mod et af de andre sejlende hold, lykkedes det dem ikke at vinde selv på hjemmebane.

Så det virker helt klart som om nissehuen er taget på og man forlængst er gået på vinterferie. Og med kun 3 runder tilbage er det nærmest utopi at tro på, at det kan lykkedes – for så skal de hold der ligger over da slå helt op i banen.

*

Strömgodset er netop et af de hold der ligger over. 4. pladsen som lige præcis er den placering der kun er lige ved og næsten. Men der er kun 3 point op til en EL-kval plads – så ingen tvivl om, at mandskabet er motiveret.

Og formen følger da også op på dette faktum, for de seneste 6 kampe hjemme/ude er alle vundet og den form er ikke truet af hverken mange skader eller andet til dagens opgør.

Historisk plejer hjemmeholdet at vinde når disse 2 hold mødes, men denne gang er der en hel del faktorer der spiller ind, som for os på redaktionen til at give dette gode odds et skud – på en udesejr.

Haugesund – Strömgodset = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får de fedeste kundetilbud løbende…

To Top