Sats

Søndagens Mafia “Sats” fra italien…

Der tales meget om mafiaen i denne periode i Italien og den påvirkning denne organisation har på valget. Dette er dog fodbold, men her skal de nok også have en lille “indflydelse” – men det er ikke det der har inspireret os til denne anbefaling.

Carpi – Venezia = X = Odds 2,90
Spillet hvor du får markedet bedste Sports Livestreming…

Carpi og dagens modstander elsker nærmest at dele med deres modstandere i denne sæson og er da også blandt de hold som har spillet flest gange remis. Hjemmeholdet Carpi har gjort det 10 gange og gæsterne 13.

5 af de seneste 7 gange hvor Carpi er gået på banen hjemme på Stadio Sandro Cabassi, er kampen endt remis. Det skyldes en lidt mere defensiv tilgang, efter en periode hvor det sejlede i defensiven og derfor bliver der lukket af.

Det koster også lidt i den anden ende og Carpi er da heller ikke blandt de hold, der banker flest kasser ind og hjemme er det kun blevet til 17 efter 14 kampe. Det bliver en tæt affære og vi tror den slutter som den starter 0-0.

*

Venezia har spillet 6 af de seneste 8 udekampe remis – så dette “satsede” tegn virker næsten for oplagt. Da Venezia ikke er særlig gode på udebane, vil et point være fint – typisk italiensk.

Også deres nuværende placering som nr. 6, er i den del af feltet der kan ende med oprykning. Så vi ser for os her på redaktionen en meget kedelig kamp.

En kamp mellem to mandskaber, der helst ikke vil satse for meget og skulle det ene hold score – stiller de sig ned foran eget mål efterfølgende. Et frækt, men bestemt ikke umuligt “sats”

Carpi – Venezia = X = Odds 2,90
Spillet hvor du får markedet bedste Sports Livestreming…

To Top