Nyhed

Søndagens Lokalbrag og Specialbonus…

Så er det tid for det opgør som næsten fylder mere omkring kampen – end selve kampen. De 2 store klubber i Danmark set ud fra fanskaren, men det er længe siden at hjemmeholdet triumferede. Lidt det danske svar på Liverpool.

Brøndby IF – FC København = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds og Bonus på denne kamp…

Brøndby IF har fået en smule bedre fat, men spillet er på ingen måder prangende. Selv om Brøndby fyrede den tyske træner Zorninger, har det ikke rigtigt haft en effekt endnu, der virkelig gør en forskel.

2 gange remis og en enkelt sejr i de 2 seneste kampe, giver os på redaktionen meget lidt tro på succes i dette opgør. Selvfølgelig er de lidt anderledes end de andre kampe – men Brøndby er slet ikke der hvor de kan måle sig med FC København endnu.

*

FC København har faktisk også haltet en smule på det sidste. Ikke rent resultatmæssigt, men spillet har ikke kørt i alle 90 minutter og i den seneste kamp, var de udfordret af OB.

Brøndby spillede 2-2 mod OB hjemme, mens FC København endt med at vinde 1-0 i Odense over byens hold. Alene her er der et signal om forskel på de 2 mandskaber.

Ligeledes er Ståle ekspert i at sætte FC København op mod netop Brøndby og har gennem mange sæsoner lært hvad der skal til, når der skal forberedes til dette derby.

De seneste 2 gange disse 2 mandskaber har mødt hinanden, er det FC København der har trukket det længste strå. Set ud fra form og de 2 holds taktiske kunnen i denne periode – så har vi svært ved at se FC København tabe dette opgør.

Brøndby IF – FC København = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds og Bonus på denne kamp…

To Top