Nyhed

Søndagens lidt tidlige Sikre 1. Divisions anbefaling…

Vi sluttede af med den danske 1. Divison lørdag og vi starter også søndagen op med en kamp fra samme række. Her synes vi faktisk at Bookmakerne har skudt helt ved siden af. Hjemmeholdet, med deres nye træner og spillere vil være med i toppen når sæsonen er slut.

Fremad Amager – Skive = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Weekendens Højeste Bonus som Ny kunde…

Fremad Amager har fået ny træner og selv om han er svensker, tror vi faktisk rigtigt meget på ham. Det skal dog også siges, at vi på redaktionen har “tråde” inde i flere klubber fra 2. Division og op.

Hele Amager truppen har rykket sig endnu et trin op, fra der hvor John “Faxe” Jensen fik ført dem op. Så de er ved at ramme noget der ligner et niveau som vi tror sender dem på oprykningskurs.

De spillede remis mod Vejle og slog Vendsyssel, som begge er nedrykkere fra Superligaen. Så det virker som om at Fremad Amager mener det meget alvorligt i denne sæson.

*

Skive er sådan et hold der nærmest har taget fast bopæl i 1. Division. De er ikke så dårlige at de skal kæmpe med om nedrykning, men de er slet ikke gode nok til at ende i den øverste 1/3.

Så vi er overbeviste om, at de endnu engang vil være fyld i rækken og tage point fra bundholdene og tabe til de bedst placerede. Og det er netop sådan et hold de skal møde i dag og derfor forventer vi et nederlag – endda et på flere mål.

Fremad Amager – Skive = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får Weekendens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top