Frække

Søndagens lette “Frækkert fra Spanien…

Dagens “Frækkert” er måske ikke helt oppe i odds, men vi går efter gevinster og her kan vi se, at der ligger en af de bedre kampe, når man tager sandsynlighed og form, samt spillested med i betragtning.

Valencia – Real Sociedad = 1 = odds 1,75
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

Valencia har haft lidt udfordringer, men er normalt ret stærke hjemme på Estadio de Mestalla, hvor dagens opgør afvikles. De kan se tilbage på 2 nederlag i de seneste 6 kampe foran egne fans, og de 2 nederlag var mod hhv. Barca og Real Madrid.

Ellers har de kun tabt en kamp yderligere i sæsonen her på Estadio de Mestalla og det var mod Villarreal. Så hjemmebanen er stadig et sted hvor man skal regne med at de henter point.

De ligger placeret som nr. 4, der er den sidste direkte adgang til CL gruppespillet. De har endda en god margen ned til nr. 5, med 7 point. Efter i dag er vi ret overbevist om, at der minimum er lige så langt ned til Sevilla, som indtager den omtalte 5. plads.

*

Real Sociedad har haft nok at se til i den seneste tid og det har bestemt ikke været lutter succes. I midtugen tog man til Østrig, hvor man tabte til Salzburg med 1-2, som også betød et farvel til EL.

I de hjemlige omgivelser er man for længst smidt ud af pokalen, så der er kun La Liga tilbage at koncentrere sig om. Det er måske meget godt, for her har det haltet en del på det sidste – og det er især å udebane at det har sejlet.

Seneste udesejr ligger helt tilbage i november og i mellemtiden har der kun været en enkelt remis – så evnerne på udebane mangler i den grad en forbedring – hvilke vi også så i midtugen. Igen i dag vil vi se det kommer til at sejle.

Valencia – Real Sociedad = 1 = odds 1,75
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

To Top