Frække

Søndagens landskamps “Frækkert”…

Super interessant opgør mellem 2 hold der helt sikkert går på banen, med 2 forskellige fortegn – som er hhv. forberedelse for gæsternes vedkommende og ære og stolthed, samt den historiske mulighed.

Østrig – Brasilien = 1X = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Østrig har aldrig – som i ALDRIG – slået Brasilien og den drøm giver helt sikkert de fleste østriske spillere “stå dreng”. Og på redaktionen vurderer vi, at muligheden aldrig har været større.

Østrig har faktisk et godt mandskab der hele tiden vokser og de har nok ikke fået mindre vokseværk, efter sejren over naboerne fra Tyskland, som kun er sket en eneste gang, tilbage i 1978.

Så hvis Adidas har udviklet Jesus sandaler til det østriske mandskab, så har de vist at de sidder godt på deres fødder. Vi ved godt at den er til “øllet”, men bolden er rund og østrigerne går på banen som var det en VM finale – for æren og for landet og den historiske mulighed.

*

Brasilien er altid oppe til eksamen i hver kamp, for hjemme på det Sydamerikanske kontinent, sidder en hel fodboldelskende nation og analysere hvert eneste skridt og boldberøring.

Men det er stadig en forberedelseskamp, med de aspekter sådan en indeholder. Så selvfølgelig går de på banen for at vinde, men de vil også passe på sig selv og ikke gå 100% ind i alt.

Det skal nok blive en underholdende kamp for tilskuerne og “Brasserne” vil sikkert også være toneangivende i det meste af opgøret. Men de vil ikke komme sovende til 1 eller evt. alle 3 point – for hvem vil ikke gerne vinde over et brasilianske hold og skrive sig ind i fodboldhistorien i det enkelte land.

Østrig – Brasilien = 1X = Odds 2,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top