Nyhed

Søndagens La Liga Frækkert på BettingNews…

Dagens sidste anbefaling har vi på redaktionen betragtet som en af de “Sikre”. Men det er nok lige i overkanten at tage en med så højt odds i den kategori – især med tanke på, at det er første runde – men vi føler os helt sikre på reaktionen.

Alaves – Levante = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal…

Alaves var en af de store positive overraskelser i sidste sæsons La Liga. Her sluttede de blot 3 point fra nr. 7, der gav adgang til EL kvalen. Så efter 2 sæsoner i den bedste række er de ved at få fodfæste.

Der er satset på nye spillere og vi synes at fornemme i optaktsfasen, at de vil få en mindst lige så god sæson som i fjor. Måske er deres lille kæphest hjemmebanen, for de får faktisk flest point på fremmed græs.

Men vi har fornemmet en omstilling af spillefaconen, der bevirker at Alaves gerne vil være lidt mere boldbesiddende end i deres 2 første sæsoner i La Liga – og det vil klæde dem og gøre dem stærkere hjemme.

*

Levante sluttede sidste sæson i den nederste 1/3 af La Liga, men er faktisk et nogenlunde hold på dette niveau. Vi forventer ikke at de får problemer med at blive i rækken, men vi ser dem bestemt heller ikke som et hold i den øverste halvdel.

Levante er bedste hjemme og selv om de har haft gode resultater på udebane i optaktsfasen, skal man ikke lægge for meget i det. Levante har aldrig vundet hos Alaves, men kun hentet nogle enkelte remis. Det tror vi ikke engang på i dag.

Alaves – Levante = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal…

To Top