Frække

Søndagens La Liga 2 “Frækkert” på BN…

Vi er hoppet ned i varmen – som faktisk ikke er så varm alligevel. Mange har brokket sig lidt over det kølige vejr på disse breddegrader i vinterferien, hvor det bestemt ikke var strandvejr alle steder. Så er det godt der er fodbold at se på.

CD Cova da Piedade – Penafiel = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at spille for…

CD Cova de Piedade er sikkert ikke et mandskab så mange kender til, men da vi også følger de 2 rækker under La Liga tæt, kender vi godt til dette mandskab. Et mandskab der som regel ikke kan noget på udebane, men næsten alt hjemme.

Og det er den trend og historik vi læner os lidt op af i dette opgør, ud over den gode hjemmebane form. Samlet ligger de nr. 13 og de er kun 5 point fra den grimme nedrykningsstreg.

Men hvis det ikke lige var for den enorme styrke hjemme foran egne fans, ville vi have set bort fra dette opgør. Men med det gode odds var det svært stat holde sig væk.

*

Penafiel ligger nr. 7, men har kun 6 point op til de sjove oplevelser og med 14 runder tilbage, er det slet ikke en umulig opgave, at slutte blandt de 2 bedste.

Men der skal mere stabilitet i holdet. De opnår ca. en sejr, en remis og et nederlag i hver 3. kamp og det vil på sigt ikke sende dem op i den sjove ende. Vi tror at Penafiel igen i dag svigter deres fans og sætter point til – vi tror på alle 3 på BN.

CD Cova da Piedade – Penafiel = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at spille for…

To Top