Nyhed

Søndagens JuleSikre spil fra Tyskland på redaktionen…

Julefreden har endnu ikke sænket sig over den tyske Bundesliga, der fortsætter lidt endnu. Der er jo EM næste sommer og derfor skal de respektive landes turneringer stoppe lidt tidligere end normalt og det gælder også den bedste tyske række.

Bremen – Paderborn = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bremen er i den tunge ende af Bundesligaen på en umiddelbart 13 plads og kun 3 point over stregen. Bremen fik en kærkommen sejr over Wolfsburg på udebane og ser ud til at finde en formfremgang, som de tager med til denne hjemmekamp.

Bremen er faktisk bedre på udebane end hjemmebane, hvor de har opnået 9 point efter sejren over Wolfsburg. Hjemme er det lidt mere tungt med resultaterne og her er kun opnået 5 point. Men med tanke på dagens gæsters evner og niveau og en formfremgang hos Bremen – så bliver det til en ny sejr for Bremen.

*

Paderborn ligger sidst og har fået det høje niveau at mærke i den bedste tyske række. Efter oprykningen i sommers og et par gode runder i starten, var der langt mere optimisme. Men nu ligger man og roder som bundholdet i rækken.

5 point efter 13 kampe skriger ud til omverdenen, at dette mandskab ikke har niveauet til rækken. Scoreren hedder 16-32, så defensiven fungerer ikke helt efter hensigten. Ude har de 1 sejr og 6 nederlag og her kommer det 7. af slagsen.

Bremen – Paderborn = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top