Sats

Søndagens “JuleSats” fra redaktionen…

Dagens sidste anbefaling er mellem to af rækkens stærkeste hjemmehold og dem der er i bedst form pt og derfor kan vi på redaktionen ikke forstå, at oddset er så højt på en hjemmesejr i Serie A.

Sampdoria – Lazio = 1 = Odds 3,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit Spil…

Sampdoria  er godt kørende i denne sæson, især hjemme på Stadio Luigi Ferraris i Janov, er de i denne sæson rigtigt svære at have med at gøre. 6 kampe og 6 sejre taler sit tydelige sprog.

Senest var det Perugia i tirsdagens pokalkamp og før den var det selveste Juventus, der måtte rejse hjem med et nederlag på 2-3 fra Stadio Luigi Ferraris. i Serie A har Sampdoria placeret sig på en 6. plads med kun 3 point til dagens gæster fra Lazio.

*

Lazio er en af Serie A’s mest formstærke hold og har kun tabt en kamp udebane i denne sæson. Det var den seneste mod AS Roma, hvor de måtte indkassere et nederlag på 1-2.

Men også i den efterfølgende kamp hjemme mod Fiorentina måtte de sætte point til, hvor det kun blev 1-1 og mod Vitesse med samme resultat, også hjemme. Så der er måske ikke tale om en krise men, at de er til at tale med igen efter en god periode.

Vi vurderer på redaktionen, at dette er en af de kampe de meget vel kan tabe, også selv om de forlængst har klaret skærerne i Europa League. Men det slider på truppen og på fokus og det vil man kunne se på resultatet af dette opgør, som vi vurderer at de taber.

Sampdoria – Lazio = 1 = Odds 3,50
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit Spil…

To Top