Nyhed

Søndagens Julegave Bonus fra Premier League…

Også dagens 2. opgør er hentet fra den sidste runde før jul i Premier League, hvor der venter de mange hold, en rigtig hård periode med mange kampe – som vil definere mange holds sæson, da der er mange point at miste, men også at vinde – på kort tid.

Tottenham – Chelsea = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus på kr. 1.000,-

Tottenham blev overtaget af Mourinho og det var ikke lige det Tottenhams fans havde ønsket. Men efter en god start og flere sejre, er han blevet godkendt. Men det bliver spændende at se, nu hvor der også er hentet et par nederlag.

Men den umiddelbare krise Tottenham befandt sig i, ser ud til at være vendt og Mourinho plejer at være garant for udvikling helt fra starten, når han overtager et hold. Hjemme foran egne fans er og har Tottenham altid været stærke og det ændrer sig ikke i dag. Sikker hjemmesejr med nok un 1 mål.

*

Chelsea har ramt bunden, når man ser på deres form i denne periode. Ikke særligt godt, når man tænker på det program der ligger og venter lige om hjørnet. Hvis Chelsea ønsker at spille internationalt i næste sæson, så skal udviklingen vendes.

Selv om Chelsea stadig ligger godt til i stillingen, så er formen blandt de ringeste i Premier League i denne periode. 3 point i de seneste 5 kampe og en score på 4-8 vidner om problemer.

Det gik ellers rigtigt godt på udebane, men her har de også spillet elendigt på det sidste. Senest tabte de 1-3 til Everton og dagens hjemmehold er helt klart i langt bedre form og en del stærkere end de blå fra Liverpool. Vi er ret overbeviste o, at de taber dagens kamp og ryger ud af de sjove pladser.

Tottenham – Chelsea = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus på kr. 1.000,-

To Top