Frække

Søndagens “Julefrækkert” fra panelet på BN…

Dagens “Frækkert” har vi hentet i det bjergrige land Schweiz, hvor det er landet bedste række vi har hentet kampen – og de kalder den stort set det samme som man gør i Danmark, nemlig Super League.

Grasshoppers – Lugano = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på markedet…

Grasshoppers er efter nogle år bagefter Basel, ved igen at få skruet noget fornuftigt sammen og er igen at finde i toppen af den bedste schweiziske liga Super League.

Hjemme på Letzigrund Stadion i Zürich har de fået point i 6 ud af 8 kampe, hvoraf de 4 er vundet. Helt tilbage i Juli måned hvor formen var ringe, tabte de il hhv. Young Boys og Zürich, men har siden spillet 0-0 mod Basel . Vi tror på dem igen i dag.

*

Lugano ligger med kun 2 point fra nedrykningsstregen til glemslen og har en form, som burde være bedre. Hjemme er de rækkens ringeste mandskab, så det er på udebane de har skrabet lidt sammen i ny og næ.

9 point i 8 udekampe har de fået skrabet sammen, med en score på 9-13. Så det er de hold der er elendige som dem selv hjemme, de har hentet point hod og dagens værter er af en helt anden karakter.

Grasshoppers vandt den omvendte kamp så sent som i September med hele 3-0 og Grasshoppers er bedre hjemme end ude. Så vi kan kun se et udfald på redaktionen til et ganske fornuftigt odds.

Grasshoppers – Lugano = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på markedet…

To Top