Nyhed

Søndagens JuleFrækkert fra Italiens Serie B…

Vi slutter af, som skrevet står, i den italienske Serie B, hvor der både er formforskel og i høj grad forskel i styrken på de 2 mandskaber. Især gæsterne forventer vi ikke vil overleve sæsonen i Serie B.

Pisa – Cosenza = 1 = Odds 2,30
Spillet hvo du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Pisa ligger godt til og ligger lige præcis på den sidste plads af de hold der ender i play-offs. En rigtig fin form er blevet opnået og kun 1 opgør er tabt i deres seneste 5 kampe. De gør det acceptabelt ude og derfor ser det ud til, at de nok skal slutte det rigtige sted.

Kun 5 point og 7 placeringer skiller Pisa fra den direkte oprykning, så der er nok at være motiveret over endnu i byen med det “Skæve tårn”. I dag er vi ret sikre på, at det ikke går skævt for Pisa’s mandskab der henter en god sejr og 3 nødvendige point.

*

Cosenza har helt andre udfordringer at tænke på. Som 3. sidst er de nede på en af de 3 placeringer, hvor det hedder “Direkte nedrykning”. Der er endda 3 point op til en play-offs plads – så der skal en længere periode med godt spil og point til, før de igen kan ånde lettet op i Coenza.

I sidste sæson klarede de skæerne – det tror vi ikke at de gentager i denne. Der er aldrig rigtigt kommet flow i holdet og der er for mange spillere der er “has been”. På udebane fedter de nogle remis’er hjem hist og her – men i dag bliver det ikke til noget som helst.

Pisa – Cosenza = 1 = Odds 2,30
Spillet hvo du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top