Nyhed

Søndagens Jule “Frækkert” fra Portugal…

Portugals bedste række Primeira Liga har også en kamp i dag vi er faldet for – endda til et odds der virker som en ren julegave fra Bookmakerne – men dem har der været nogle stykker af i december måned.

Nacional – Chaves = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste Kundeservice og Odds…

Nacional er ikke et af de hold der skal slå med om det endelige mesterskab, men de er traditionen tro, at finde i midterfeltet. De fleste andre hold er stærkest hjemme, men Nacional har faktisk fået de fleste point på fremmed græs.

9 af de 13 point de har fået har ikke været hjemme på Estádio da Madeira, så de skylder lidt til deres hjemmepublikum. Formen er dog stigende og langt mere stabil i denne periode,

De tabte dog ude til Sporting i sidste runde, men det er heller ingen skam. Selv om de spiller hjemme i dag, så er gæsternes formåen og evner af en sådan karaktér, at det er svært at tro på pointtab hjemme på Estádio da Madeira i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Chaves kom lidt ustabilt fra land da sæsonen startede, men fik dog alligevel skrabet lidt point sammen hist og her. Det er så kun gået en vej i en meget lang periode og det er ned af bakke.

Ud af 13 kampe i sæsonen er de 10 tabt og det har efterladt en samlet score på 10-21. På udebane har de tabt 6 ud af 7 og efterladt en score på 4-13. Vi er overbeviste om at de rykker ned og i dag kommer der endnu et søm til deres ligkiste.

Nacional – Chaves = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets bedste Kundeservice og Odds…

To Top