Nyhed

Søndagens italienske “Special Bonus”…

Søndagens “Special Bonus” er hentet i det støvleformede land Italien, hvor det er Serie A, der lægger kamp til. Vi mener at Bookmakerne har givet lidt af en gave her og den tager vi selvfølgelig til os.

Cagliari – AC Milan = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette opgør…

Cagliari har en enkelt kamp i hånden efter en udsættelse i første runde og efter 3 kampe har de både vundet, tabt og spillet remis. De slog seneste Atalanta, men de havde også spillet midtuge kamp mod FCK og var måske mentalt ikke kommet over deres exit fra Europa League.

Muligheden for en remis er naturligvis altid til stede i italiensk fodbold, men vi fornemmer ikke at Cagliari er så langt fremme i deres form, at de kan matche et AC Milan hold på vej frem.

*

AC Milan har kun spillet 2 kampe indtil nu, grundet udsættelser af et par kampe. De tabte ude til Napoli, hvilket på forhånd var en mulighed med stor sandsynlighed, men det ærgre dem stadigvæk.

De var ellers foran med 2-0, men faldt sammen de sidste 35 minutter og endte med at tabe 2-3. Men de viste at de havde noget i posen, men manglede det fysiske i den sidste ende. De vandt så planmæssigt næste opgør over Pro Piacanza som er oprykkere.

AC Milan er helt klar nu og de er et langt bedre mandskab end hjemmeholdet. De plejer også at have et rigtigt godt tag på hjemmeholdet, med 4 sejre i deres seneste 5 indbyrdes møder. Vi spiller på udesejr.

Cagliari – AC Milan = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette opgør…

To Top