Nyhed

Søndagens italienske “Special Bonus” på BN…

Vi hopper i kategorien “Special Bonus” ned i den næstbedste italienske liga Serie B, hvor vi fornemmer en ren foræring til Betterne, med et godt odds til en absolut stor favorit i redaktionens øjne.

Brescia – Livorno = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Brescia er efter italienske forhold rimeligt godt kørende. Mangler en del på udebane og er super gode hjemme på Mario Rigamonti foran egne fans. Men de skal forbedre sig på udebane, hvis de vil gå hele vejen.

Til gengæld kan man altid regne med dem hjemme på Mario Rigamonti, hvor de i denne sæson har spillet 6 kampe, vundet de 4 og spillet 2 gange remis. De sidste 4 er vundet foran egne fans og den 5. på stribe kommer i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Livorno er hverken gode hjemme og slet ikke på udebane og det er årsagen til, at de ligger og roder som ligaens nr. sjok. Kun 6 point efter 2 kampe er slet ikke nok. Der er allerede hele 6 point op til den rigtige side af stregen.

At vinde i dag som rækkens ringeste udebanehold tror vi simpelthen ikke på og da formen generelt er i bund, mener vi ikke at der er noget at hente hos gæsterne. De skal nok holde en god defensiv, men den vil ikke holde hele vejen genne de 90 minutter.

Brescia – Livorno = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top