Nyhed

Søndagens italienske “Special Bonus” på BN…

Vi havde på forhånd udvalgt dette opgør og vores favorit og da vi kan se at odds’et også er på et niveau hvor det er sjovt at smidde nogle lapper efter det, hold som vi anser som favoritter. Vi godt tilfredse på BettingNews.

Palermo – Crotone = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får DIT indskud 3-Doblet…

Palermo ligger kun 1 enkelt point foran dagens gæster fra Crotone, men der er også kun afviklet 5. runder for hjemmeholdet vedkommende indtil videre, mens gæsterne har spillet et opgør mere.

Så der er stadig en del hold der ikke er kommet på plads og Palermo er et af dem. Men de har vist stigende form, trods nederlaget i seneste runde – men det var også på udebane. Hjemme på Stadio Renzo Barbera er de normalt et helt sikkert kort.

Vi skal faktisk helt tilbage til februar måned for at finde det seneste nederlag foran egne fans. Ligeledes plejer Palermo også at have et godt tag i gæsterne, når de er på besøg på Stadio Renzo Barbera. Rigtigt stærkt 1-tal.

*

Crotone er og har aldrig været dygtige på udebane, men de har dog sejret over Livorno som også ligger og roder helt u bunden af Serie B. De 2 øvrige kampe er tabt med 1-5 i score. Vi skal faktisk helt tilbage til sidste årtusinde (1999) for, at finde den senste sejr til gæsterne her på Palermo’s hjemmebane.

Så det ville være nærmest historisk hvis Crotone skulle gå hen og vinde – men vi fornemmer bestemt ingen historieskrivning i dag, med den form og de evner Crotone har på udebane.

Palermo – Crotone = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får DIT indskud 3-Doblet…

 

 

To Top