Nyhed

Søndagens italienske “Special Bonus” fra Serie A…

Hvem kunne ikke tænke sig at sidde i det italienske klima omkring Parma i denne tid, og nyde den lokale skinke og ost. Men vi må så nøjes med at spille på byens hold, der får besøg at et hold der er presset.

Parma – SPAL = 1 = Oddds 2,20
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på spil…

Parma ligger nr. 9, med kun 4 point op til de sjove pladser, efter et efterår der var en gang blandede bolsjer. Men det var aldrig helt galt og derfor er de stadig med.

Men de har brug for en længere periode med gode resultater, hvis målet skal nåes, men formen har også været peget i den rigtige retning – uden dog at være prangende.

På udebane har de vundet 50% af deres kampe og tabt de øvrige. Hjemme i “Skinke byen” har de ikke været så overbevisende som de plejer, men helt elendig har det heller ikke været. Vi tror på endnu en sejr og en stigende formkurve.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

SPAL ligger kun 4 point fra holdet lige under stregen og formen er elendig – nærmest pinlig. Hjemme formår de dog med mellemrum at hente en remis – men på fremmed græs er det tæt på en parodi.

2 kampe ud af 10 er vundet og 7 tabt. Og scoreren på 7-16 taler heller ikke for SPAL i dagens opgør. Vi ser formen som et stort problem for SPAL og da det så også er på udebane, forstærker det kun roen på endnu et nederlag.

Parma – SPAL = 1 = Oddds 2,20
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på spil…

To Top