Sikre

Søndagens italienske Sikre Serie A kamp…

Så er den italienske Serie A igen ved at være der, hvor vores fornemmelser kan komme i brug og hvor der er nogle data at arbejde med. Nu er klubberne også blevet bedre til at informere før kampene – som har stået lidt i stampe her i starten.

Parma – Inter = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens HØJESTE odds hver dag…

Parma er et af de mandskaber der forsøger at true Napoli på den 6. plads, som er den sidste europæiske mulighed. Men det virker ikke sandsynligt, da Napoli er i stor form og Parma stadig humper rundt som om de går på krykker. 

Parma overraskede dog en smule, da de vandt på udebane over Genoa. Men Genoa er ikke rigtigt noget at skrive hjem om i denne sæson og ligner et mandskab der sagtens kan ryge ud af Serie A. I dag er modstanderne af en helt anden kaliber og vi har på redaktionen virkelig svært ved at se at Parma kan få noget som helst på tavlen i dag.

*

Inter og Christian Eriksen er godt kørende og Eriksen har fået en forrygende start i det italienske. Mange mener at han er den de havde brug for, til at styrke de offensive del af midtbanen. Han har da også både fået scoret og lavet assists. Og vi er slet ikke i tvivl om, at han vil blive en af dem vi kommer til at høre om mange gange i næste sæson.

Men nu er det i denne sæson og Inter har haft en rigtig fin en af slagsen. 3. pladsen virker so rimelig sikker og der er kun få point op til Lazio på 2. pladsen – så den sigter de naturligvis efter. I dag vil de have et godt sigte og tage alle 3 point med sig hjem.

Parma – Inter = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens HØJESTE odds hver dag…

To Top