Sikre

Søndagens italienske “Sikre” anbefaling…

Vi starter denne søndag op med et opgør fra den bedste italienske liga Serie A, hvor det er to hold der ligger i den helt forkerte ende af rækken, som her mødes i kampen om de vigtige point.

Udinese – Benevento = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil…

Udinese har haft et tungt efterår i den italienske Serie A og ligger lige under midten på 14. pladsen. Man kan ikke sige at de er meget bedre hjemme end ude, men har dog fået flest point hjemme.

I dag kommer der så et hold på besøg, der fik deres første point i denne sæson og Udinese må være et klart bedre mandskab en Benevento. Et nederlag til gæsterne hjemme på Dacia Arena vil med garanti blive konverteret til en trænerfyring.

Men også spillerne har så meget ære og niveau, at de både skal og bør slå et Benevento hold, som har været et charmerende kendskab – men som slet ikke har niveauet til Serie A.

*

Benevento fik som skrevet herover, deres første point i sidste runde, da målmanden gik med i overtiden og flot fik headet bolden i AC Milans mål, på det sidste straffespark i kampen.

Ikke nok med at det var det første point i klubbens historie i den bedste række, men også måden det skete på, har fået megen snak i de italienske sportsaviser til at gå amok.

Dette skyldes mest, at Milan’s nye træner måtte se de 2 point forsvinde ud i luften med så kort tid tilbage og Milan ellers havde kampen fuldstændigt under kontrol, trods 2-2 resultatet. De taber igen i dag for 15. gang ud af 16 mulige.

Udinese – Benevento = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil…

To Top