Nyhed

Søndagens italienske Serie B “Special Bonus”…

Dagens 2. anbefaling er med et opgør der er hentet i den næstbedste italienske række Serie B, hvor vi helt klart mener at hjemmeholdet er storfavorit. Det kan undre os på redaktionen, at odds’et på hjemmesejr er så højt.

Pescara – Cremonese = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Pescara kan bestemt godt være tilfreds med den første halvdel af sæsonen, som har placeret dem på en umiddelbar 3. plads, med kun 5 point op til nr. 1 Palermo.

Især hjemme på Adriatico – Giovanni Stadion er de stærke og det er nærmest en fæstning. 9 kampe og 7 sejre, med en remis og et nederlag til følge. Så Pescara er næsten altid et sikkert kort hjemme og med tanke på gæsternes formåen – så er det en ren foræring med det odds som Bookmakerne har lagt for dagen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Cremonese ligger og roder i midten af hvad der er sjovt og hvad kan være ren fiasko. 4 point op til det sjove og 5 point ned til et overlevelses spil – så de er rimeligt pressede.

Hjemme kan de godt være sig selv bekendte med sejre i halvdelen af kampene og 3 gange remis. Men på udebane kan de bare ikke vinde og har tabt halvdelen af kampene, de øvrige er endt remis.

Når man så medtager en ringe form og lægger deres udebane kvaliteter oveni, så er det svært at se at dette opgør skal give et positivt udfald for Cremonese – vi tror det i hvert fald overhovedet ikke, på redaktionen.

Pescara – Cremonese = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top