Frække

Søndagens italienske “Frækkert”…

Søndagens “Frækkert” har vi fundet i den næstbedste italienske række Serie B, hvor det er 2 hold fra hver sin ende af tabellen – med hver sine udfordringer, der mødes i en kamp med et alt for højt odds – til vores fordel.

Cesena – Perugia = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du får den frækkeste Bonus som Ny kunde…

Cesena har haft en jævn ringe sæson og ligger da også under den første nedrykningsstreg i den italienske Serie B. Som nr. 18, som er Cesena’s placering, er der 2 kvalkampe mod nr. 2 Serie C.

Både nr. 18 og 19 får en ekstra chance, men Cesena har kun 4 point mere end nr. 20, som sendes lodret retur til glemslen i Serie C. Selv om de er jævne hjemme, så kommer der et mandskab på besøg, som er klasser bedre og en langt bedre forfatning.

*

Perugia er nærmest flyvende for tiden. 8 sejre og 1 nederlag og 1 remis, i deres 10 seneste turneringskampe. Selvfølgelig topper de formbarometeret, endda med en score på 11-1 for de seneste 5 kampe.

Så Perugia kommer kun for en ting og det er de 3 point. Fortsætter de med den fart de har haft på længe, ender de måske på en af de 2 pladser med direkte oprykning. De lægger endnu 3 point på i dette opgør – det er vi slet ikke i tvivl om på redaktionen.

Cesena – Perugia = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du får den frækkeste Bonus som Ny kunde…

To Top