Frække

Søndagens italienske Frækkert fra redaktionen…

Vi slutter denne skønne sommer søndag af med et opgør fra den næst bedste række i Italien, der dagligt under navnet Serie B. Her er man også så småt kommet i gang og skal til det 2. opgør efter åbningen af den “nye” sæson.

Cremonese – Benevento = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Cremonese er hverken gode hjemme eller ude, men spiller stort set lige ringe begge steder. Det er dog ikke helt ovre endnu, da de stadig holder liv i muligheden for at forblive i Serie B. Placeringen som nr. 15, er den sidste plads over stregen og der er kun 1 point ned til 2 af de nærmeste hold.

Så der er ikke plads til så meget slinger i valsen, men vi tror heller ikke at det vil være en vals de skal danse i dag – men en Rumba. For vi er overbevist om, at de får halen på komedie, nu hvor de skal møde rækkens stærkeste og bedste mandskab.

*

Benevento topper Serie B og med 10 runder tilbage og et forspring på 20 point til nr. 1, så er de stort set rykket op. 3 sejre og en remis og så er den oprykning en realitet. Men der bliver ikke slappet af endnu og det er tydeligt at se på formen, at man ikke har taget bade tøflerne på endnu, men vil gøre arbejdet færdigt først.

På udebane har de kun tabt 1 kamp i denne sæson og spillet 3 gange remis. Så ikke mindre end 9 gange er de rejst hjem med en sejr i denne sæson. Vi er ret overbeviste om, at den 10 sejr på udebane kommer i dette opgør og så endda til et godkendt odds.

Cremonese – Benevento = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top