Nyhed

Søndagens italienske “Frækkert” fra redaktionen på BN…

Vi slutter af med et italiensk opgør fra den næstbedste række Serie B, hvor vi glæder os over det pænt høje odds Bookmakerne har valgt til dette opgør på vores favorit. Det skyldes nok udeholdets gode statistik som stopper i dag efter dette opgør.

Salernitana – Perugia = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Salernitana er 7 kampe.ikke blandt topholdene, men vi forventer på redaktionen at de vil slutte blandt de pladser, hvor der skal spilles kval kampe efter sæsonen. Selv om de ligger nr. 10, har de kun tabt et enkelt opgør efter de første 7 kampe.

Nederlaget var dog ikke hjemme på Stadio Arech, hvor kampen spilles i dag. Her har man hetet 2x remis og 2 sejre. I disse 4 kampe har Salernitana kun lukket en enkelt kasse ind, så defensiven holder hjemme på Stadio Arech. Vi tror de vinder til rent mål igen i dag.

*

Perugia er placeret på pladsen lige efter hjemmeholdet, men har i redaktionens øjne en dalende form. Allerede efter 6 kampe har man indkasseret 2 nederlag og scoreren hedder 6-7.

På udebane savner man stadig sin første sejr, efter 2 gange remis og et nederlag. Her er scoreren 3-6 og med tanke på hjemmeholdets stærke defensiv, bliver det ikke nemt for Perugia. Når man så heller ikke har så let ved at score, ser det svært ud.

Salernitana – Perugia = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

 

 

To Top